Uw persoonlijke gegevens
Voorwaarden
  • U zal op donderdag 18 mei van 15.00u tot 19.00u aanwezig zijn tijdens de Mo'na bruidjesdag. Locatie: Mo'na, Korenmarkt 49 in Mechelen.
  • Tijdens het evenement zal er een fotograaf en cameraman aanwezig zijn die foto’s en een filmpje van het event zullen maken. De fotograaf zal ook instaan voor uw (persoonlijke) fotoshoot na de make-up sessie. Gelieve er rekening mee te houden dat Mo’na de rechten op deze foto’s en videobeelden heeft.
  • U heeft een publieke Instagram en/of Facebook account waarop u foto’s van de Mo’na bruidjesdag zal ‘sharen’ zodat deze door familie, vrienden, kennissen en anderen (Instagram) ‘geliked’ kunnen worden, inclusief de vermelding van de volgende hashtags: #monasalonaveda #aveda #2800love #wedding.
  • Eigen accessoires mogen meegebracht worden (haaraccessoires, juwelen, stola’s,…) maar zijn wel uw eigen verantwoordelijkheid. Wij staan dus niet borg voor diefstal.
  • De aantal plaatsen voor de Mo’na bruidjesdag zijn beperkt: er is maar plaats voor 8 bruidjes. Dank voor uw begrip hieromtrent. Indien u één van de gelukkige meisjes bent, dan laten we u dit zo snel mogelijk weten. U krijgt vervolgens dan ook nog een brief van ons met alle verdere praktische details voor die dag. Let wel: enkel indien u voor de bruidjesdag geselecteerd werd, krijgt u van ons een bevestigingsmailtje. Indien u niet geselecteerd bent, zal u niets van ons vernemen.
  • Er is een reservelijst voor annulaties. U kan dus nog kort voor 18 mei door ons gecontacteerd worden om iemand te vervangen die door omstandigheden weggevallen is. Gelieve hier aub rekening mee te houden.